Over ons

Over Castle Crew

Bij Castle Crew is iedereen die graag wil dansen welkom. Ervaring of niet?
Geen probleem! Je kan zeker een geschikte dansles terugvinden tussen het aanbod.

Castle Crew organiseert naast danslessen doorheen het schooljaar ook danskampen tijdens de schoolvakanties en dansoptredens tijdens evenementen.

Het team

img

Over Hanne

Pas op 13-jarige leeftijd ben ik gestart met het volgen van danslessen, maar na één jaar had ik al snel door dat het meer was dan een hobby. Van enkele uren in de week evolueerde het naar een 20-tal uren per week dat ik aan het trainen was voor optredens, wedstrijden en dansshows. Op 17-jarige leeftijd ben ik ter vervanging gestart met het geven van danslessen. Wat begonnen is als een vervanging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van mijn leven. Nog steeds kijk ik iedere dansles ernaar uit om mijn passie en ervaring te delen met iedereen.

img

Over Eef

Op mijn 12 jaar besloot ik om danslessen te volgen en na les één was ik verkocht. Al snel volgde ik meerdere uren les in de week en nam ik ook deel aan danskampen. Sinds 2012 dans ik bij Castle Crew en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Mijn passie voor dans wil ik graag delen, daarom besloot ik om een initiator cursus dans te volgen bij de Vlaamse Trainers School. Sinds 2018 geef ik les. Ik kijk er naar uit om er samen met de dansers een geweldig jaar vol dans van te maken.

img

Over Marie-Lise

Van jongs af aan is dansen een grote passie van mij. Ik ben dan ook heel vroeg gestart met dansen. Het begon met hier en daar eens een kleuterdansles te volgen en vorderde tot ballet. Plots hoorde ik van Castle Crew. Ik stond letterlijk te springen om hier te komen dansen. Ik startte met freestyle en later ook urban. Wat ben ik blij dat ik hier beland ben. En nu kan ik niet wachten om aan jullie allemaal dansles te geven! Hopelijk tot snel in mijn dansles!

img

Over Bieke

Ik begon met dansen toen ik 7 jaar was. Sindsdien heeft de ‘dansmicrobe’ mij niet meer losgelaten. Ik kwam via via bij Castle Crew terecht toen ik in het tweede middelbaar zat. Ik zit hier nu, een heel aantal jaren later, nog steeds heel goed! In die jaren volgde ik ook extra danslessen in verschillende stijlen, ging ik op dansstages en gaf ik danskampen tijdens schoolvakanties. Sinds enkele jaren geef ik dansles bij Castle Crew en dat zou ik voor geen geld van de wereld meer kunnen missen! Ik kijk er altijd weer naar uit om mijn liefde voor dans te kunnen delen!

img

Over Sam

Op 7-jarige leeftijd ben ik gestart met het nemen van balletlessen aan de academie wat ik tot op heden nog steeds doe. Vanaf mijn 10 jaar volg ik ook danslessen bij Hanne binnen verschillende dansstijlen. Omdat ik er nog steeds niet genoeg van kreeg ben ik gestart met wedstrijden modern en disco waarmee ik samen met teams al heel wat prijzen heb gewonnen. Sinds 2019 geef ik zelf ook dansles. Ik kijk er erg naar uit om al mijn dansvreugde en ervaring door te geven aan mijn dansers. Hopelijk hebben jullie er evenveel plezier in als ikzelf.

img

Over Romy

Al sinds mijn kleuterjaren zit het dansen me in het bloed. Op vijfjarige leeftijd startte ik met ballet- en jazzlessen aan de academie. Dit deed ik zes jaar met veel overgave. Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Castle Crew kruiste mijn pad. Andere dansstijlen, andere beats, andere moves, daar keek ik naar uit. Zowel urban als freestyle gaven mij de kick die ik zocht. Zes jaren is dit al mijn favoriete hobby. Sinds vorig dansjaar kriebelde het opnieuw. Wat ik geleerd had, wou ik ook graag doorgeven aan anderen. Eén jaar assisteerde ik Camile bij haar lessen kleuterdans. Vanaf 2020 start ik met mijn eigen danslessen voor de jongste dansertjes. Ik ga er meteen helemaal voor en zal de kleuters laten proeven van al het mooie dat dansen is. Ik kijk uit naar een dansjaar vol blije gezichtjes en met uiteraard heel veel dansplezier. Let’s Dance!

img

Over Camile

Al op 5-jarige leeftijd voelde ik dat ik de danskriebels en liefde voor het dansen niet langer kon bedwingen. Ik ben toen begonnen met het volgen van lessen klassieke dans, die ik tot op de dag van vandaag met veel plezier volg. Al gauw besefte ik dat ik niet genoeg kon krijgen van het dansen. Gedurende de lagere school maakte ik mijn eigen choreografie op sommige liedjes om mee te doen aan locale talentenshows. Op 12-jarige leeftijd leerde ik de fantastische danskunsten van mijn toen toekomstige danslerares Hanne kennen op danskampen. Toen ik hoorde dat Hanne ook danslessen gaf, stond ik te popelen om te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben begonnen met het nemen van Urban lessen waarna ik ben overgeschakeld naar Freestyle. Het dansen palmt nu, naast naar school gaan, het grootste deel van mijn weekplanning in. Daarnaast ben ik ook zeer actief bij de meisjeschiro van Kasterlee. Heel wat ervaring, een ongelooflijke motivatie en veel inzet maakte dat ik klaar was om in 2018 te starten met lesgeven aan de allerkleinsten. Dit doe ik steeds met heel veel plezier en enthousiasme. Ik probeer elke les het beste van mezelf te geven om de kleuters helemaal warm te maken voor het dansen.