Over ons

Over Castle Crew

Bij Castle Crew is iedereen die graag wil dansen welkom. Ervaring of niet?
Geen probleem! Je kan zeker een geschikte dansles terugvinden tussen het aanbod.

Castle Crew organiseert naast danslessen doorheen het schooljaar ook danskampen tijdens de schoolvakanties en dansoptredens tijdens evenementen.

Het team

img

Over Hanne

Pas op 13-jarige leeftijd ben ik gestart met het volgen van danslessen, maar na één jaar had ik al snel door dat het meer was dan een hobby. Van enkele uren in de week evolueerde het naar een 20-tal uren per week dat ik aan het trainen was voor optredens, wedstrijden en dansshows. Op 17-jarige leeftijd ben ik ter vervanging gestart met het geven van danslessen. Wat begonnen is als een vervanging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van mijn leven. Nog steeds kijk ik iedere dansles ernaar uit om mijn passie en ervaring te delen met iedereen.

img

Over Eef

Op mijn 12 jaar besloot ik om danslessen te volgen en na les één was ik verkocht. Al snel volgde ik meerdere uren les in de week en nam ik ook deel aan danskampen. Sinds 2012 dans ik bij Castle Crew en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Mijn passie voor dans wil ik graag delen, daarom besloot ik om een initiator cursus dans te volgen bij de Vlaamse Trainers School. Sinds 2018 geef ik les. Ik kijk er naar uit om er samen met de dansers een geweldig jaar vol dans van te maken.

img

Over Sam

Op 7-jarige leeftijd ben ik gestart met het nemen van balletlessen aan de academie wat ik tot op heden nog steeds doe. Vanaf mijn 10 jaar volg ik ook danslessen bij Hanne binnen verschillende dansstijlen. Omdat ik er nog steeds niet genoeg van kreeg ben ik gestart met wedstrijden modern en disco waarmee ik samen met teams al heel wat prijzen heb gewonnen. Sinds 2019 geef ik zelf ook dansles. Ik kijk er erg naar uit om al mijn dansvreugde en ervaring door te geven aan mijn dansers. Hopelijk hebben jullie er evenveel plezier in als ikzelf.

img

Over Bieke

Ik begon met dansen toen ik 7 jaar was. Sindsdien heeft de ‘dansmicrobe’ mij niet meer losgelaten. Ik kwam via via bij Castle Crew terecht toen ik in het tweede middelbaar zat. Ik zit hier nu, een heel aantal jaren later, nog steeds heel goed! In die jaren volgde ik ook extra danslessen in verschillende stijlen, ging ik op dansstages en gaf ik danskampen tijdens schoolvakanties. Sinds enkele jaren geef ik dansles bij Castle Crew en dat zou ik voor geen geld van de wereld meer kunnen missen! Ik kijk er altijd weer naar uit om mijn liefde voor dans te kunnen delen!

img

Over Romy

Al sinds mijn kleuterjaren zit het dansen me in het bloed. Op vijfjarige leeftijd startte ik met ballet- en jazzlessen aan de academie. Dit deed ik zes jaar met veel overgave. Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Castle Crew kruiste mijn pad. Andere dansstijlen, andere beats, andere moves, daar keek ik naar uit. Zowel urban als freestyle gaven mij de kick die ik zocht. Wat ik ondertussen geleerd heb wil ik ook graag doorgeven aan anderen. Ik ga er helemaal voor en zal de kleuters laten proeven van al het mooie dat dansen is. Ik kijk uit naar een dansjaar vol blije gezichtjes en met uiteraard heel veel dansplezier. Let’s Dance!

img

Over Camile

Al op 5-jarige leeftijd voelde ik dat ik de danskriebels en liefde voor het dansen niet langer kon bedwingen. Ik ben toen begonnen met het volgen van klassieke dans, die ik tot op de dag van vandaag met plezier volg. Al gauw besefte ik dat ik niet genoeg kon krijgen van het dansen. Het dansen palmt, naast school, het grootste deel van mijn weekplanning in. Daarnaast ben ik ook zeer actief als leidster bij de meisjeschiro van Kasterlee. Ik zal elke les het beste van mezelf geven en mijn passie voor dans met jullie delen, tot snel!

img

Over Lotte

De danskriebels kwamen bij mij al op vroege leeftijd in mijn lichaam. Als 9-jarige startte ik mijn danscarrière bij Kriskin Dansstudio. Hier heb ik mezelf volledig gestort op jazzdans. De afwisseling tussen rustige en uptempo nummers is wat mij zo aanspreek aan jazzdans. Vanaf mijn 15 jaar ben ik ook gestart met het geven van danslessen. Ondertussen heb ik reeds ervaring met het geven van danslessen voor kleuters tot volwassenen. Nu hoop ik al mijn ervaring met jullie te mogen delen. Ik zie jullie graag in mijn danslessen!

img

Over Yinte

Op 9-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van dansles. 1 uur per week werd al snel meerdere uren dansles per week. Na enkele keren assisteren op danskampen heb ik ontdekt dat ik het super leuk vond om dansles te geven. Waardoor ik nu naast het volgen van dansles ook zelf dansles geef. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie er een tof dansjaar van te maken!

img

Over Rosalie

Al van jongs af aan ben ik begonnen met het volgen van danslessen en doe dat nu nog altijd even graag. Na kleuterdans ben ik overgeschakeld naar ballet. Nadien heb ik Castle Crew ontdekt en zijn het aantal uren dat ik dansles volg alleen maar blijven toenemen. Ik ben zeer blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik zie het al helemaal zitten om zelf dansles te geven. Hopelijk tot snel!