Over ons

Over Castle Crew

Bij Castle Crew is iedereen die graag wil dansen welkom. Ervaring of niet?
Geen probleem! Je kan zeker een geschikte dansles terugvinden tussen het aanbod.

Castle Crew organiseert naast danslessen doorheen het schooljaar ook danskampen tijdens de schoolvakanties en dansoptredens tijdens evenementen.

Het team

img

Over Hanne

Pas op 13-jarige leeftijd ben ik gestart met het volgen van danslessen, maar na één jaar had ik al snel door dat het meer was dan een hobby. Van enkele uren in de week evolueerde het naar een 20-tal uren per week dat ik aan het trainen was voor optredens, wedstrijden en dansshows. Op 17-jarige leeftijd ben ik ter vervanging gestart met het geven van danslessen. Ik vond dit zo leuk dat ik dit tot op heden heb blijven volhouden. Ik kijk er nog steeds iedere dansles naar uit om mijn passie en ervaring te delen.

img

Over Eef

Mijn eerste dansles was toen ik 12 jaar was en na les één was ik volledig verkocht. Al snel danste ik meerdere uren in de week en tijdens schoolvakanties volgde ik danskampen. Ondertussen dans ik zelf al meerdere jaren bij Castle Crew en doe dit nog altijd met heel veel plezier. Mijn passie voor dans wil ik graag delen met anderen. Ik laat mij bijscholen om zo het optimale uit mezelf en dus ook de dansers te halen. Ik kijk er zeer hard naar uit om er samen met de dansers een geweldig jaar vol dans van te maken.

img

Over Camile

Al op 5-jarige leeftijd voelde ik de danskriebels en kon mijn liefde voor dans niet langer bedwingen. Ik ben toen begonnen met het volgen van lessen klassieke dans, die ik tot op de dag van vandaag (met veel plezier) volg. Ik besefte al gauw dat ik niet genoeg kon krijgen van het dansen. Gedurende de lagere school maakte ik zelfs al mijn eigen choreografie op liedjes om deel te nemen aan lokale talentenshows. Op 12-jarige leeftijd leerde ik de fantastische danskunsten van, mijn toen toekomstige danslerares, Hanne kennen op danskampen. Toen ik hoorde dat Hanne ook danslessen gaf in Kasterlee stond ik te popelen om ook bij haar danslessen te volgen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben gestart met urban en later is daar ook freestyle bijgekomen. Heel wat ervaring, een ongelooflijke motivatie en veel inzet maken dat ik klaar ben om vanaf nu zelf danslessen te geven aan de allerkleinsten. Ik kijk er alvast enorm naar uit en ga het beste van mezelf geven om mijn dansers helemaal warm te maken voor het dansen.

img

Over Bieke

In de lagere school danste ik steeds één uurtje per week. Na een korte onderbreking ontdekte ik dat ik het dansen te hard miste en ging ik op zoek naar een plaats waar ik vanaf dan zou gaan dansen. Via via hoorde ik van Castle Crew. Ik zat toen in het tweede middelbaar. Nu, 6 jaar later, dans ik nog steeds bij Castle Crew en vind het geweldig. In die 6 jaar ontdekte ik dat dansen echt te leuk was om maar twee uur per week te dansen dus volgde ik extra danslessen in verschillende stijlen en ging ik op dansstages. Ik gaf reeds enkele danskampen tijdens de schoolvakanties. Hier ontdekte ik hoe fijn ik het vind om les te geven. Ik kijk er dan ook echt naar uit om vanaf nu elke zaterdag een paar uurtjes dansles te geven!

img

Over Sam

Op 7-jarige leeftijd ben ik gestart met het nemen van balletlessen aan de academie wat ik tot op heden nog steeds doe. Vanaf mijn 10 jaar volg ik ook danslessen bij Hanne binnen verschillende dansstijlen. Omdat ik er nog steeds niet genoeg van kreeg ben ik gestart met wedstrijden modern en disco waarmee ik samen met teams al heel wat prijzen heb gewonnen. Door de jaren heen heb ik nog extra danskampen en dansstages gevolgd. Ook heb ik al wat ervaring in het lesgeven opgedaan door het assisteren bij danskampen en tijdens de kleuterdanslessen met Camile. Ik kijk er erg naar uit om al mijn dansvreugde en ervaring door te geven aan mijn dansers. Hopelijk hebben jullie er evenveel plezier in als ikzelf.

Afgelopen optredens